doornspijk

 
meer doornspijk    >   kattenpension doornspijk    >   ons bedrijf Klik op foto voor vergroting! Kattenhotel Figaro
Ook doornspijkse katten willen naar kattenpension Figaro in Driel bij Arnhem

Els Haggenburg,
Gediplomeerd pensionhoudster en paraveterinair.Ons bedrijf:


Ons bedrijf is landelijk gelegen aan de Drielse Rijndijk 
(naast de houthandel van Haggenburg sr - Els' vader.)Drielse RijndijkHet pension heeft in het voorjaar van 2007 haar deuren geopend en voldoet aan alle wettelijke eisen voor dierenpensions. Het pension in uitsluitend voor het tijdelijk huisvesten van katten; door de rust en aandacht zal uw kat zich bij ons snel op zijn gemak voelen.

De verblijven

De dag- en nachtverblijven zijn ruim opgezet met veel licht- en lucht.
Alle verblijven worden dagelijks schoongemaakt (of vaker als dat nodig is)


Uiteraard krijgt uw kat, jong of oud, gezond of ziek altijd van ons de aandacht en de verzorging die het dier verdient.


Mocht u speciale wensen hebben
- gebruikt uw kat medicijnen
- heeft u kat voorkeur voor speciaal voer
- heeft uw kat allergiën, fobieën of angsten

Meldt het ons, dan houden wij daar rekening mee

Wij zijn gevestigd in een gezellige 'Oostenrijkse' schuur


Kattenpension Figaro beschikt over ruime verwarmde binnenverblijven met een groot buitenverblijf. Overdag kunnen de katten de hele dag vrij rondlopen, zowel binnen als buiten. Binnen staan verschillende krabpalen en speeltjes. Buiten zijn meerdere klim mogelijkheden maar ook struiken, gras en een vijver.

Binnenverblijf met krabpaal


Voor goede individuele controle hebben wij voor iedere kat een ruim hok met daarin een mandje, voer- en waterbakje, ligplank en kattenbak. Deze hokken zijn voor de nacht, overdag kunnen ze vrij rondlopen maar ook hun ‘’eigen’’ plekje weer opzoeken.

Iedere dag worden alle verblijven grondig gereinigd en regelmatig wordt alles ontsmet.

De inrichting voldoet aan de laatste voorschriften en wettelijke eisen voor dierenpensions.

De dieren kunnen zich vrij bewegen en klimmen

Ook het buitenverblijf is ruim opgezetKattenvoeding
Wij voeren de katten in pension brokken van Royal Canin. De acceptatie hiervan is erg hoog en hierdoor blijven overstapproblemen minimaal. We geven standaard Fit 32 maar we hebben ook andere soorten brokken van Royal Canin. Indien gewenst geven wij s’’avonds nat- en blikvoer, hiervan hebben wij verschillende soorten en merken.
Heeft uw kat een dieetvoer dan kunt u dit zelf meenemen. Zorgt u er dan wel voor dat u genoeg meegeeft voor de hele periode en dat u duidelijk aangeeft hoe vaak en hoeveel voer uw kat ervan moet hebben.

Met wat gras om in te scharrelen

En water om te spelen / drinkenInentingen
De katten moeten ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte ( zgn. cocktailenting) om infectie of virusziekten te voorkomen. De inenting mag niet jonger zijn dan 2 weken en niet ouder dan 12 maanden bij opname in het pension. Van deze inenting maakt uw dierenarts een aantekening in het vaccinatieboekje, deze boekjes moeten gelijktijdig met het brengen van uw kat afgegeven worden. Zonder geldige inenting of inentingsbewijs heeft de kat geen toegang tot pension.

Niesziekte is ondanks goede inenting nooit voor 100 % uit te sluiten, wij zullen echter zoveel mogelijk doen om uw kat maximaal te beschermen. Voor extra bescherming (niet verplicht) vraag bij uw dierenarts naar het neusdruppelvaccin tegen Bordetella (bacteriële niesziekte).Vlooien/wormen
Voor opname in het pension dient uw kat vrij te zijn van ongedierte zoals vlooien, teken en wormen. Het is verstandig om uw kat enkele dagen voor de opname te ontvlooien en ontwormen. Mocht het gebeuren dat wij de kat nog moeten behandelen, worden de kosten daarvan in rekening gebracht bij de klant.Medicijnen
Als uw kat medicijnen krijgt, is dit geen probleem. Zorgt u er dan ook voor dat u genoeg meegeeft voor de gehele periode en dat u duidelijk opschrijft wanneer en hoeveel medicijnen uw kat moet hebben. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten m.u.v. suikerpatiënten.Aansprakelijkheid
Uw huisdier kan ten aller tijden ziek worden, thuis en ook tijdens een pensionverblijf. Mocht dit bij ons gebeuren dan nemen wij direct contact op met een dierenarts. Als u het op prijs stelt zijn wij bereid om naar uw eigen dierenarts te gaan. Wij kunnen geen aansprakelijkheid voor ziekte of schade voor onze rekening nemen, dierenarts kosten zijn voor rekening van de eigenaar.

Links

home
prijslijst
contact & route


Graag tot ziens!


Kattenpension Figaro