doornspijk
 
 
meer doornspijk    >   kattenpension doornspijk    >  prijslijst Klik op foto voor vergroting! 
PRIJSLIJST
Kattenpension Figaro
Ook doornspijkse katten willen naar Driel bij Arnhem !U en uw kat zijn WELKOM bij kattenpension Figaro!

Els Haggenburg,
Gediplomeerd pensionhoudster en paraveterinair.Tarieven

Per nacht/ per kat € 8.00
  • Prijs is incl. BTW
  • Prijs is incl. verzorging, voeding en huisvesting
  • Betaling dient direct contant voldaan te worden bij het ophalen van de kat.
  • Er is (nog) geen pinautomaat aanwezig.
  • Het pension heeft altijd het recht om betaling vooraf te vragen.
  • Bij vroegtijdig afhalen van de kat worden de resterende dagen in rekening gebracht.
  • Voor suikerpatiënten rekenen wij extra kosten.
  • Bij langdurig verblijf (langer als een maand) geldt een kortingstarief.Informatie over het verblijf:


Voeding
Wij voeren de katten in pension brokken van Royal Canin. De acceptatie hiervan is erg hoog en hierdoor blijven overstapproblemen minimaal. We geven standaard Fit 32 maar we hebben ook andere soorten brokken van Royal Canin. Indien gewenst geven wij s’’avonds nat- en blikvoer, hiervan hebben wij verschillende soorten en merken.
Heeft uw kat een dieetvoer dan kunt u dit zelf meenemen. Zorgt u er dan wel voor dat u genoeg meegeeft voor de hele periode en dat u duidelijk aangeeft hoe vaak en hoeveel voer uw kat ervan moet hebben.

Inentingen
De katten moeten ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte ( zgn. cocktailenting) om infectie of virusziekten te voorkomen. De inenting mag niet jonger zijn dan 2 weken en niet ouder dan 12 maanden bij opname in het pension. Van deze inenting maakt uw dierenarts een aantekening in het vaccinatieboekje, deze boekjes moeten gelijktijdig met het brengen van uw kat afgegeven worden. Zonder geldige inenting of inentingsbewijs heeft de kat geen toegang tot pension.

Niesziekte is ondanks goede inenting nooit voor 100 % uit te sluiten, wij zullen echter zoveel mogelijk doen om uw kat maximaal te beschermen. Voor extra bescherming (niet verplicht) vraag bij uw dierenarts naar het neusdruppelvaccin tegen Bordetella (bacteriële niesziekte).

Vlooien/wormen
Voor opname in het pension dient uw kat vrij te zijn van ongedierte zoals vlooien, teken en wormen. Het is verstandig om uw kat enkele dagen voor de opname te ontvlooien en ontwormen. Mocht het gebeuren dat wij de kat nog moeten behandelen, worden de kosten daarvan in rekening gebracht bij de klant.

Medicijnen
Als uw kat medicijnen krijgt, is dit geen probleem. Zorgt u er dan ook voor dat u genoeg meegeeft voor de gehele periode en dat u duidelijk opschrijft wanneer en hoeveel medicijnen uw kat moet hebben. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten m.u.v. suikerpatiënten.

Aansprakelijkheid
Uw huisdier kan ten aller tijden ziek worden, thuis en ook tijdens een pensionverblijf. Mocht dit bij ons gebeuren dan nemen wij direct contact op met een dierenarts. Als u het op prijs stelt zijn wij bereid om naar uw eigen dierenarts te gaan. Wij kunnen geen aansprakelijkheid voor ziekte of schade voor onze rekening nemen, dierenarts kosten zijn voor rekening van de eigenaar.Links
home

bedrijf & dieren verblijven

contact & routePrijzen

De kosten van het verblijf van uw kat kunnen varieren.
Bel ons voor een prijs + uitleg
Graag tot ziens!


Kattenpension Figaro